Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Brinkman vinden we dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gelijke kansen verdienen. We bieden deze mensen dan ook de mogelijkheid om zich bij ons te ontwikkelen door te leren én te werken. Onze ervaren leermeesters zien erop toe dat dit op een vakkundige en prettige manier gebeurt. Ook herintreders en zij-instromers zijn bij ons meer dan welkom. Neem contact met ons op om de kansen en mogelijkheden te bespreken.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Bij Brinkman voeren we onze werkzaamheden zorgvuldig en vakkundig uit; we leveren graag topkwaliteit. Maar we hechten ook veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) . Een duurzame bedrijfsvoering sluit aan bij de behoeften van het heden, waarbij tegelijk de kansen en mogelijkheden van toekomstige generaties veilig worden gesteld. Vandaar dat ons bedrijf gecertificeerd is als MVO-onderneming.

Re-integratie
Bij Brinkman vinden we dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gelijke kansen verdienen. Ook herintreders en zij-instromers zijn bij ons meer dan welkom. We bieden deze mensen alle mogelijkheden om zich bij ons te ontwikkelen in een prettige, professionele werkomgeving.

Erkend leerbedrijf
We maken graag jonge mensen enthousiast voor het mooie schildersvak. We bieden vakmensen in de dop de mogelijkheid om alle facetten van ons mooie beroep te ontdekken en te leren. Onze ervaren leermeesters zien erop toe dat dit op een vakkundige en prettige manier gebeurt. Zowel BBL-trajecten als andere beroepsstages kunnen wij ons doorlopen worden.

Duurzaam ondernemen
Duurzaam ondernemen is belangrijk als we onze planeet leefbaar voor volgende generaties willen achterlaten. Bij Brinkman dragen we ons steentje bij door onze werkzaamheden zodanig in te plannen dat er zo weinig mogelijk ‘bewegingen op de weg’ nodig zijn. Ons bedrijfspand is voorzien van zonnepanelen en we zoeken naar mogelijkheden om elektrische voertuigen in ons bedrijfswagenpark in te zetten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft niet alleen betrekking op het milieu, maar ook maatschappelijk betrokken zijn hoort hier wat ons betreft bij. Zo steunen we maatschappelijke projecten, zoals ‘Het vergeten kind’ en helpen we lokale verenigingen door middel van sponsoring.

schilder achtergrond

Contact


Heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op!

Cookies & Privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.