Over ons

Dit zijn wij

Brinkman Schilderwerken | Onderhoud is een familiebedrijf in hart en nieren. Sinds de oprichting in 1934 is het bedrijf uit Reuver in vele opzichten gegroeid. Durven meebewegen met veranderingen in de markt heeft daar zeker aan bijgedragen, maar ook het naleven en -streven van de normen en waarden waar oprichters Pierre en Jacques Brinkman hun bedrijf ooit op vestigden.

Pim Brinkman

Huub Brinkman

In 1934 werd het schildersbedrijf met de inmiddels bekende paarse ‘huiskleur’ door de Reuverse broers Pierre en Jacques Brinkman opgericht. In 1972 nam Huub sr. de roerstok en daarmee de leiding over het bedrijf over. Inmiddels zetten broers Huub jr. en Pim de lijnen binnen Brinkman Schilderwerken | Onderhoud, zoals de onderneming sinds 2022 heet, uit. 

Wat ooit begon als een ‘traditioneel’ schildersbedrijf, is uitgegroeid tot een florerende onderneming waar 25 vakmensen hun expertise en passie voor hun beroep dagelijks in kwijt kunnen. Huub jr. en Pim zien weliswaar dat hun bedrijf een groei heeft doorgemaakt, maar hechten veel belang aan de waarden die ze van hun vader, opa en oudoom hebben meegekregen: transparant en eerlijk zijn, loyaal zijn naar partners toe, (pro)actief meedenken, anticiperen op veranderingen en een goede, langdurige samenwerking nastreven met personeel, klanten en toeleveranciers.

MVO-beleid


Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

 

Naast het zorgvuldig uitvoeren van onze werkzaamheden en het leveren van topkwaliteit, hechten we bij Brinkman Schilderwerk | Onderhoud veel waarde aan duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en social return. Een duurzame ontwikkeling sluit namelijk aan op de behoeften van het heden zonder dat het vermogen van toekomstige generaties in gevaar wordt gebracht. Vandaar dat ons bedrijf gecertificeerd is als MVO-onderneming.

Duurzaam ondernemen is belangrijk als we onze planeet leefbaar voor generaties die na ons komen willen achterlaten. Bij Brinkman dragen we ons steentje bij door onze werkzaamheden zodanig in te plannen dat er zo weinig mogelijk ‘bewegingen op de weg’ nodig zijn. Ons bedrijfspand is voorzien van zonnepanelen en we zoeken naar mogelijkheden om elektrische voertuigen in ons bedrijfswagenpark in te zetten. 

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft niet alleen betrekking op het milieu, maar ook maatschappelijk betrokken zijn hoort hier wat ons betreft bij. Zo steunen we projecten van stichting ‘Het vergeten kind’. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf voor BBL-trajecten en stages door Bureau Stage en Werk. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen alle kansen bij Brinkman Schilderwerk | Onderhoud. We bieden hun de mogelijkheid om zich bij ons te ontwikkelen door te leren én te werken. Onze ervaren leermeesters zien erop toe dat dit op een vakkundige en prettige manier gebeurt.

Wij werken voor diverse opdrachtgevers van architectenbureaus tot aan zorginstellingen.
Benieuwd naar onze projecten?

schilder achtergrond

Contact


Heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op!

Cookies & Privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.