Onderhoudsschilderwerk Binnen & Buiten

Onderhouds- schilderwerk Binnen & Buiten

De familie Brinkman heeft al sinds 1934 ervaring in het mooie schildersvak. Het zit in ons dna en kent dan ook weinig tot geen geheimen voor ons. We denken vanaf het begin van het traject met u mee en geven een deskundig advies voordat we aan de schilderwerkzaamheden beginnen. Met minder dan de beste kwaliteit nemen we geen genoegen. Dat geldt voor onze vakmensen, voor de materialen die we gebruiken en en voor de manier waarop we een project opleveren. Onderhoudsschilderwerk, zowel binnen als buiten, is bij Brinkman in bekwame handen.

Regulier schilderwerk binnen & buiten


'Vakmanschap is meesterschap', een gezegde dat absoluut opgaat voor schilderwerk, zowel binnen als buiten. Het bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Bovendien zijn houtwerk en muren door een professioneel aangebrachte verflaag beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Brinkman Schilderwerken | Onderhoud zorgt ervoor dat kozijnen, ramen, deuren én muren er perfect afgewerkt uitzien, zowel binnens- als buitenshuis. We voorzien u van deskundig advies, uiteraard ook over het kleurgebruik en werken louter met topmaterialen.

Vloercoatings


'We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van betoncoatings op vloeren, bijvoorbeeld in galerijen of op balkons. We richten ons met deze werkzaamheden (ook) op de zakelijke markt.

Houtsanering


Houtrot of beschadigd hout in kozijnen kan in veel gevallen hersteld worden. Afhankelijk van de staat van de kozijnen, bepalen we welke werkzaamheden noodzakelijk zijn om het beste resultaat te bereiken. Dat kan variëren van plaatselijk repareren tot totaalvervanging. Preventief onderhoud aan kozijnen zal de levensduur ervan verlengen.

schilder achtergrond

Contact


Heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op!

Cookies & Privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.